måndag 5 augusti 2013

#torplife dag fyrtionio – Rich Eisen, Jeff Garlin, Jets och västra Sörmlands bästa strand





Jag sitter i kvällssolen och äter en glass efter middagen. Jag sitter i en, två ja kanske till och med fem minuter utan att bli störd. Sedan:
"Pappa, jag måste bajsa. Följ med mig till dass."
Jag reser mig och går.
Det är fortfarande varmt i solen. Tidigare var det fullt ös på stranden. Vi träffade flera sommarvärme och det blev en skön blandning av barn och vuxna och fikakorgar till höger och vänster. Vi hoppar från klipporna och kommer hem trötta och glada.

##
Pinnstolen jag målat vit blir inte så fin. Jag har använt en burk gammal fönsterfärg och den är tjock och klistrig.

##
Jag gillar hur det ena leder till det andra. Via Rich Eisens podcast om NFL fick jag reda på att Jeff Garlin (Larry Davids store kompis i Curb your enthusiasm) har en egen podcast. Jeff Garlins show heter By the Way går ut på att han intervjuar en massa folk, bland annat Henry Rollins. Stora delar av intervjun är ganska tråkig, den handlar mest om Rollins resor i udda delar av världen, om hur han äter råtta och gör annat "totaly crazy". Det är inget fel på det Rollins gör eller säger men för en berest svensk publik (varav många backpackat) ger det sig inte lika exotiskt som det gör för publiken i podcasten. Well, det jag ska komma till är att Jeff Garlins öppning av intervjun med Henry Rollins är något speciellt. Han gör en grej av att länge ha tänkt på öppningsfråga och sedan ställer han den. Hur gör Rollins när han duschar? För han är vän en duschkille mer än en badkille?

##
Jets är på träningsläger. Geno Smith är på g. Wilkerson är på g. Coples är på g.

@a_jennische


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar