måndag 22 juli 2013

#torplife dag trettiosex – TheMMQB, gruppträning och bad med brorsan



Allén efter Backa. Vackert.
Måndag morgon och inga gäster. Än. Jag vaknar av att brorsan ringer och säger att han tittar ut i dag. Kanske kommer Fredrik med också. Det är bra. Det är sådant som gör att det aldrig blir tråkigt att parkera sig på ett spartanskt utrustat torp i västra Sörmland i vecka efter vecka. Vi är här, gör vår grej och titt som tätt kommer vänner och familj och hälsar på.
Jag går upp och drar ihop frukost. Ungarna är på bra humör och försvinner iväg för att fippla med någon form av Batman-lek.
Jag scrollar Bleacher Report och kommer på att www.themmqb.com lanseras i dag. Det är värt att hålla koll på. Det är Sports Illustrated-kolumnisten och football-reportern Peter Kings nya sajt för football-nyheter och annat relaterat.

##
Brorsan har både Fredrik och bullar med sig. Vi drar och badar och minns gamla tider när vi hoppade från klipporna i stället för att simma från stranden. Ungarna trycker i sig hela påsen bullar och går tårtor i sanden.

##
TheMMQB är lovande. Jag som inte kan någonting om football (än) läser med behållning om New England Patriots snille till tränare och hur Washington Redskins ska hantera ett läge där quarterbacken Robert Griffin III fortsätter att vara skadad. Jag saknar en artikel om Oakland Raiders men det lär komma.
##
På gruppträningen med Dala nere på Öljevi IP gör vi parövningar i strålande solsken. Burpees, fällkniven, skidåkaren och armhävningar. Det är svinjobbigt och kul.
Dala kan ordna en en anmälan till KK-Joggen och ja, kanske nappar jag. Har aldrig sprungit det loppet. Kan dessutom vara bra förberedelse för Run In Blood.
@a_jennische
- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar